BENEFIT fitness n’ health

BENEFIT fitness n’ health

FITNESS AND WELLNESS SPOT

Δ/νση:Λ.Κύκνων 2(4ος Όροφος)|τηλ:2467306768|email:benefit.fnh@gmail.com 
Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες στον τομέα του Fitness & Wellness με συνεχή εκπαίδευση και έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή “think tanks”. Μας αρέσει το χιούμορ και η δράση. Η ζωή και η περιπέτεια. Αγαπάμε τον Αθλητισμό και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Αν ψάχνεις για ένα μέρος στο οποίο θέλεις να γυμναστείς αποτελεσματικά,ποιοτικά και ταυτόχρονα να ξεφύγεις από την έντονη ρουτίνα της καθημερινότητας σου , τότε το BeneFit health & fitness αποτελεί ιδανική επιλογή για εσένα.

INFO & MORE

ΕΊΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΡΑΜΜΏΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΛΊΠΟΣ. ΕΊΝΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΝΏΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΝΔΥΝΑΜΏΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ. Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BODYPUMP™ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΊΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗΣ. Η ΚΑΥΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΊΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ 45-ΛΕΠΤΗ Η ΜΟΝΟΏΡΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΆΦΟΡΑ ΒΑΡΗ.

ΜΠΑΊΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΈΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΏΤΣΙΈΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΕΏΣ ΚΙ 740 ΘΕΡΜΊΔΕΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Η ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΧΏΡΊΣ ΣΏΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΏΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΏΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ STRESS ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΕΝΔΟΡΦΊΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΏΣΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΏΤΑΘΛΗΤΗΣ!

TO ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 30 ΛΕΠΤΩΝ (ΗΙΙΤ) ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΘΕΡΜΙΔΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ & ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ & ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΌ ΙΜΑΝΤΑ ΜΕ ΛΑΒΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΪΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΊΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΧΙΑΊΟΥΣ ΣΑΣ. ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΊΝΑΙ  ΕΙΔΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΊΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΤΟ TRX ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΜΊΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΏΣΕΙ ΕΝΏ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΥΣ.

ΤΟ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΔΙΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠ/ΣΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑΣ 55 ΛΕΠΤΏΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΡΊΑ(3) ΜΕΡΗ. 1ΟΝ STRENGTH: ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣ/ΟΥΜΕ ΜΠΑΡΑ & ΠΛΑΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΥΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. 2ΟΝ CARDIO: ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΏΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΊ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΘΕΡΜΊΔΏΝ. ΤΕΛΟΣ ATHLETIC, ΟΠΟΥ ΒΑΣΊΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΆΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΕΛΤΊΏΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΌΝΤΑΣ ΕΝΑ STEP ΏΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΑΛΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΥΚΙΝΗΣΊΑΣ.

: ΕΣΤΙΆΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΥΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΏΜΑ. ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΒΕΛΤΙΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΕΊΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΊΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΏΝ ΑΝΏ & ΚΑΤΏ ΑΚΡΏΝ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΦΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΏΠΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΊΠΕΔΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΏΝ 45 ΛΕΠΤΏΝ, Ο INSTRUCTOR ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΊ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΚΗΣΕΏΝ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΕΠΙΒ/ΝΣΗΣ & ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡ/ΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΏΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΑΡΟΣ (Π.Χ. ΡΟΚΑΝΊΣΜΑΤΑ, ΣΑΝΊΔΑ, Κ.Α).

: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΤΟΧΗ, ΚΑΙ KAΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΏΡΗΜΕΝΟΥΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΊΘΟΥΣΑΣ ΟΠΏΣ, ΧΡΗΣΗ ΜΠΑΡΏΝ, ΑΛΤΗΡΏΝ, ΕΛΑΣΤΙΚΏΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΏΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ CARDIO. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΕΛΤΊΏΣΗ ΕΥΚΙΝΗΣΊΑΣ, ΕΥΛΥΓΙΣΊΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΏΣΗ ΤΏΝ ΒΑΣΙΚΏΝ ΜΥΪΚΏΝ ΟΜΑΔΏΝ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΥΪΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΏΣΗ ΔΙΑ ΒΊΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ.

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΡΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΏ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΏΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΏ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΏΝ ΣΥΧΝΏΝ ΕΝΑΛΛΑΓΏΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΕΑ ΝΑ “ΜΑΖΕΥΕΙ” ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΏΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

ERFORMANCE ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΊΏΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ ΑΘΛΗΤΏΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΊΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΏΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΊΏΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΊΏΣΗ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΏΝ. ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΔΊΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΤΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΥΚΙΝΗΣΊΑΣ. ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΗΛΙΚΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ.

MAT n’ PROPS ΜΕ RINGS, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ, ΛΑΣΤΙΧΑ, ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΙΏΡΗΣΙΣ (TRX). ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ PILATES ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ. ΔΕΊΤΕ ΤΟ PILATES ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΏΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥ.

HATHA ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΡΟΗΣ VINYASA, ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ. ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ PRANAYAMA-ΑΝΑΠΝΟΏΝ ΚΑΙ ΒΑΘΙΆ ΧΑΛΑΡΏΣΗ. ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΏΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΕΠΏΦΕΛΗΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΟI XOPOI ΑΠΟΤΕΛOYN ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΖΏΝΤΑΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΊΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΦΥΪΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΏΝ ΧΟΡΏΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΏΝ ΠΡΟΓΟΝΏΝ ΜΑΣ ΓΝΏΡΊΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΑΛΛΏΝ ΠΕΡΙΟΧΏΝ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΡΥΘΜΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΊΣΘΗΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΏΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΑΣ.